De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (2024)

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (1)

I. Belangrijkste fabrikanten van generatoren

1. CUMMINS

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (2)

Land:VS

Opgericht: 1919

Producten:Diesel- en aardgasmotoren, hybride en elektrische krachtplatforms en aanverwante technologieën, waaronder filtratie, nabehandeling, turbocharging, brandstofsysteem, regelsysteem, luchtinlaatbehandelingssysteem, automatische transmissie, aandrijfsysteem, batterij, elektrisch aandrijfsysteem, waterstofproductie en brandstofcelproducten.

Over het bedrijf:

Cummins, opgericht in 1919 in de Verenigde Staten, is een wereldwijd erkende leverancier van energieoplossingen, die wereldwijd systemen, onderdelen en diensten voor energieopwekking levert. Het bedrijf biedt diesel- en aardgasmotoren, hybride energie, elektrische energieplatforms en aanverwante technologieën.

Als pionier op het gebied van vermogenstechnologie ontwerpt, produceert en distribueert Cummins een gevarieerde reeks vermogensoplossingen, samen met serviceondersteuning. Met ongeveer 578.800 werknemers wereldwijd, is het bedrijf toegewijd aan het vervullen van haar bedrijfsverantwoordelijkheid door het bevorderen van onderwijs, milieu en gelijke kansen, het creëren van een gezonde gemeenschap en het stimuleren van wereldwijde welvaart en ontwikkeling.

Cummins biedt product- en serviceondersteuning aan haar klanten via duizenden dealers over de hele wereld. In 2020 behaalde het bedrijf een omzet van $19,8 miljard en een winst van ongeveer $1,8 miljard.

2. WEICHAI

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (3)

Land: China

Opgericht:1946

Producten: Voedingssystemen, auto's, technische machines, intelligente logistiek, landbouwapparatuur, zeetransportapparatuur.

Over het bedrijf:

Weichai, opgericht in 1946, is een vroege fabrikant van dieselmotoren en nu een grote onderneming die aandrijfsystemen, auto's, technische machines, intelligente logistiek, landbouwapparatuur, zeetransportapparatuur en andere activiteiten integreert.

Weichai heeft wereldwijd meer dan 90.000 werknemers, behaalde in 2019 een omzet van meer dan 260 miljard yuan en heeft bedrijfssegmenten over de hele wereld, waaronder Europa, Noord-Amerika en Azië. Haar dochterondernemingen zijn betrokken bij het aandrijfsysteem auto business, engineering machines, intelligente logistiek, landbouwapparatuur, zeetransport apparatuur, en nog veel meer.

Weichai legt de nadruk op wetenschappelijke en technologische innovatie, met nationale onderzoekscentra voor aandrijflijntechnologie voor commerciële voertuigen en betrouwbaarheid van interne verbrandingsmotoren. Weichai heeft ook onderzoeksbases zoals "Academician Workstation" en "Postdoctoral Workstation", een nationale alliantie voor industriële innovatiestrategie en een nationale demonstratiebasis voor intelligente productie.

Het bedrijf heeft R&D-centra in China en geavanceerde technologische innovatiecentra wereldwijd. Weichai heeft een wereldwijd samenwerkend R&D-platform opgezet om ervoor te zorgen dat de technologie van het bedrijf altijd in de voorhoede van de wereld staat.

Weichai heeft een gecoördineerde industriële lay-out in de wereld gecreëerd en in 2004 kreeg Weichai Power een beursnotering in Hong Kong, waardoor het een beursgenoteerd bedrijf werd in de Chinese industrie van verbrandingsmotoren in Hong Kong. In 2005 fuseerde het bedrijf met de Hunan Torch Automobile Group, waardoor er een gouden industrieketen voor zware vrachtwagens ontstond. Later werd Hunan Torch geabsorbeerd en samengevoegd door middel van aandelenruil, waarbij het bedrijf terugkeerde van het H-aandeel naar het A-aandeel, waardoor er een "Weichai-model" op de kapitaalmarkt ontstond.

Sinds 2009 heeft Weichai verschillende mijlpalen bereikt:

  1. Fusie en overname van het Franse Bodouan Engine Company, dat een geschiedenis van 100 jaar heeft.
  2. De Italiaanse fabrikant van luxe jachten Faraday strategisch gereorganiseerd.
  3. Een strategisch partnerschap aangegaan met de industriële vorkheftruck- en serviceprovider Kaiao Group.
  4. Fuseerde en nam Linde Hydraulic over en realiseerde lokalisatie.
  5. Ondersteunde CAO Groep bij de overname van Dematic, een leverancier van geautomatiseerde logistiek.
  6. Heeft strategische investeringen gedaan in de Amerikaanse leverancier van natuurlijke energiesystemen, PS Company, de Britse leverancier van vaste oxide brandstofcellen, Siris Company, en de Canadese leverancier van waterstofbrandstofcellen, Ballard Company.
  7. Strategische reorganisatie van de Duitse Otis Company en de Oostenrijkse VDS Company.
  8. Bereikte wereldwijde dekking en evenwichtige ontwikkeling van strategische activiteiten.

Weichai heeft ook productiebases opgezet in India en andere locaties door middel van technologische output, samenwerking op het gebied van productiecapaciteit en andere methoden, om zo lokale productie te realiseren.

Samen met de snelle ontwikkeling pleit Weichai voor energiebesparing, emissiereductie en groene productie, stimuleert het bedrijf krachtig de verbetering en vooruitgang van de industrietechnologie en deelt het de ontwikkelingsresultaten met alle sectoren van de maatschappij.

3. HONDA

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (4)

Land: Japan

Opgericht:1948

Producten: Motorfiets, auto, LifeCreation, enz.

Over het bedrijf:

Honda Motor werd in 1948 opgericht in Japan en is een toonaangevende fabrikant van motorfietsen en auto's.

Het bedrijf begon met de productie van bekrachtigde fietsmotoren en staat wereldwijd bekend om zijn veiligheidssystemen voor auto's.

De Civic-serie, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1972, is een van Honda's beroemdste automodellen en staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen en hoge kosten.

Naast de Civic zijn Honda's Accord, Lingpai en Fit modellen populair in China.

Honda Technology Research Industry Co., Ltd. heeft meer dan 130 productiefaciliteiten in 29 landen en regio's over de hele wereld.

Honda's bedrijfsprojecten in China

Op het gebied van auto's:GAC Honda Automobile Co., Ltd., Dongfeng Honda Automobile Co., Ltd., GAC Honda Automobile Research and Development Co., Ltd., Dongfeng Honda Engine Co., Ltd., Honda Automobile Parts Manufacturing Co., Ltd., Dongfeng Honda Automobile Parts Co., Ltd., Honda Production Technology (China) Co., Ltd., Honda Automobile Supplies (Guangdong) Co., Ltd.

Motorfiets veld: Wuyang Honda Motor (Guangzhou) Co., Ltd., New Continental Honda Motor (Suzhou) Co., Ltd., Honda Motor Research and Development Co., Ltd.

Creatie van leven:Honda Power (China) Co.

4. YAMAHA

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (5)

Land:Japan

Opgericht:1955

Producten:Motorfietsen, scooters, dieselmotoren, universele motoren, generatoren, automotoren, industriële robots, enz.

Over het bedrijf:

Yamaha Motor Co., Ltd. werd opgericht op 1 juli 1955 en is sindsdien een professionele fabrikant van motorfietsen. Sinds 1960 hebben we onze productlijn uitgebreid met motorboten, buitenboordmotoren en automotoren.

Yamaha Motor Co., Ltd. is een wereldwijd opererende onderneming die al meerdere malen is opgenomen in de top 500 van bedrijven in de wereld. We hebben fabrieken en operationele instellingen over de hele wereld.

In 2006 investeerden we US $1 miljard in Zizhu Science Park in het Minhang-district om 'Yamaha Motor Trading (Shanghai) Co., Ltd.' op te richten.

Yamaha Motor Co., Ltd. begon in 1960 met de productie van motorboten en buitenboordmotoren, wat ons, samen met onze motor- en FRP-technologie, in staat stelde om uit te breiden naar nieuwe bedrijfstakken en te diversifiëren.

Vandaag de dag is Yamaha Motor Co., Ltd. betrokken bij een scala aan activiteiten, waaronder motorfietsen, boten, elektrische producten, automotoren, intelligente apparatuur voor chemische fabrieken, luchtvaart en PAS. Onze producten strekken zich uit van land tot zee en zelfs tot in de lucht en weerspiegelen ons streven naar innovatie en groei.

5. YUCHAI

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (6)

Land:China

Opgericht:1951

Producten:Filter, smeerolie, drijfstang

Over het bedrijf:

Guangxi Yuchai Machinery Group Co, Ltd werd opgericht in 1951 en heeft zijn hoofdkantoor in Yulin, Guangxi. Het is een grote staatsbedrijvengroep die gespecialiseerd is in investeringen en financieringsbeheer, met kernactiviteiten gericht op kapitaalexploitatie en activabeheer.

Het bedrijf heeft meer dan 30 volledige dochtermaatschappijen, holdings en deelnemingen. Yuchai is een toonaangevende fabrikant van interne verbrandingsmotoren in China, met een breed scala aan producttypen.

Het bedrijf heeft industriële bases in Guangxi, Guangdong, Jiangsu, Anhui, Shandong, Hubei, Sichuan, Chongqing, Liaoning en andere regio's.

Yuchai is actief bezig met de ontwikkeling van de motorindustrie en de nieuwe energie-industrie. Geleid door de belangrijkste ondersteunende onderdelen voor motoren en nieuwe energie, heeft het een uitgebreide industriële clusterbasis gecreëerd die de interne verbrandingsmotorindustrie, de nieuwe-energievoertuigindustrie, de productie van belangrijke onderdelen, de productie van eindapparatuur en de handel, financiën en logistiek integreert.

Dit heeft geleid tot het ontstaan van een industrieel cluster van meerdere miljarden yuan, onder leiding van Yuchai, dat de hoogwaardige ontwikkeling van de mechanische industrie in de regio stimuleert.

Productie van motoren en industriële keten: Versterk de belangrijkste motorindustrie, breid actief stroomopwaarts en stroomafwaarts uit, vorm een geïntegreerd systeem voor de productie van apparatuur van "onderdelen, complete machine en terminal" en bouw een gouden industriële keten.

Met dochterondernemingen als Huayuan Co., Ltd., Yuchai Advanced Lubricants, Chengxin Company, Jinchuang Company en andere, zal ons bedrijf zich richten op de ontwikkeling van filters, smeermiddelen, drijfstangen en andere producten. We zullen de voortdurende uitbreiding van onze productlijn bevorderen om belangrijke onderdelen te omvatten, zoals de verwerking van de achterkant, elektronische controle common rail en elektrische componentensystemen, evenals andere opkomende producten met een hoge toegevoegde waarde. Dit zal ons helpen om de voordelen van kerncomponenten te benutten.

Ons bedrijf zal dochterondernemingen gebruiken, waaronder Yuchai Co., Ltd., Power Company, CRRC Yuchai, Ship Power Company en anderen, om gespecialiseerd gebruik te maken van geraffineerde voertuigen, landbouwapparatuur, technische machines, maritieme toepassingen, energieopwekking, locomotieven en militaire motoren. We zullen de ontwikkeling van nieuwe energiesystemen versnellen, energiesystemen integreren, volledig gebruikmaken van intelligente productiemethoden en onze productieonderneming omvormen tot een servicegerichte productieonderneming.

Met dochterondernemingen als Yuchai Special Automobile, Yuchai Dongte, Yuchai Heavy Industry en andere, zullen we de ontwikkeling van hightech, milieuvriendelijke speciale voertuigen met een hoge toegevoegde waarde, milieuzuiveringsapparatuur en technische machines en apparatuur versnellen. We zullen onze terminalindustrie versterken om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Met de hulp van Yuchai New Energy Vehicle Company, Yuchai Special Automobile Co., Ltd. en Yuchai Dongte zal ons bedrijf zich richten op nieuwe energievoertuigen en brandstofcelactiviteiten. We streven ernaar een nieuwe energie- en milieubeschermingsindustrieketen op te bouwen, te beginnen met zuiver elektrische bedrijfsvoertuigen, voertuigen voor stadslogistiek en milieuvriendelijke sanitaire voertuigen.

We zullen actief "drie elektriciteitssystemen" onderzoeken, ontwikkelen en produceren, die elektrische aandrijving, batterij en elektronische besturing omvatten. We zullen ook krachtdadig nieuwe energiesystemen, elektrische accessoires, brandstofcellen en andere kerncomponenten voor nieuwe energievoertuigen ontwikkelen.

Ons platform voor de productie van voertuigen zal worden gebruikt om de verscheidenheid en schaal van nieuwe energievoertuigen uit te breiden, waaronder nieuwe politievoertuigen, begeleidingsvoertuigen, bewakingsvoertuigen, brandweerwagens, reddingsvoertuigen voor noodgevallen, logistieke bestelwagens, sanitaire voertuigen en nog veel meer.

We zullen op Yuchai New Energy vertrouwen om zwaar te investeren in de bouw en het professionele beheer van projecten voor schone energieopwekking. Dit omvat de aanleg van fotovoltaïsche energiecentrales, snellaadpalen en energiecentrales.

Geleid door ons doel om de keten van de nieuwe energie auto-industrie te bedienen, hebben we Yuchai Financial Leasing opgericht. Dit zal onze financieringskanalen en platforms verbreden, waardoor we onder andere onze financiële leasing, autohandel en service na verkoop kunnen uitbreiden.

We vertrouwen op Yuchai Logistics Co., Ltd. om onze logistieke, opslag-, distributie- en terminalactiviteiten op te bouwen. Ons doel is om onze supply chain finance en logistieke industrieparken te ontwikkelen en uiteindelijk een complete logistieke industrieketen op te bouwen.

Yuchai heeft een marketingmanagementsysteem opgezet dat productverkoop, applicatieontwikkeling, after-sales service en onderdelenmonopolie integreert. Dit systeem omvat meer dan 3.000 servicestations en meer dan 5.000 verkooppunten voor onderdelen over de hele wereld. Deze servicestations en verkooppunten leveren diensten van hoge kwaliteit aan onze gebruikers.

6. SDEC

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (7)

Land:China

Opgericht:1947

Producten:dieselmotor

Over het bedrijf:

Shanghai New Power Automotive Technology Co. (voorheen bekend als Shanghai Diesel Engine Co., Ltd., Shanghai Diesel Engine Factory, Shanghai Wusong Machine Factory, etc.) werd opgericht in 1947 en behoort nu tot SAIC Motor Corporation.

In 1993 werd het bedrijf geherstructureerd tot een staatsholding en werden aandelen A en B uitgegeven op de beurs van Shanghai. Het is nu een geavanceerde leverancier van dieselmotoren voor een breed scala aan toepassingen in China, die technologisch geavanceerde producten levert aan klanten van bedrijfsvoertuigen, technische machines, landbouwmachines, schepen en generatorsets in binnen- en buitenland.

In 2021 zal het bedrijf een nieuw patroon van geïntegreerde ontwikkeling in de "zware vrachtwagen + dieselmotor" industrieën realiseren door het implementeren van een grote herstructurering van de activa. De zware vrachtwagenactiviteiten zullen het volledige SAIC Hongyan Automobile Co., Ltd. als platform gebruiken om actief slimme zware vrachtwagens en nieuwe energiezware vrachtwagens te ontwikkelen, en een leidende positie op deze gebieden in te nemen door innovatie op het gebied van nieuwe energie, intelligent rijden, intelligente netwerken en andere technische gebieden.

De dieselmotoractiviteit zal zich blijven positioneren als een binnenlandse geavanceerde leverancier in een volledig gamma toepassingen, door zijn productlijn en marktsegmenten uit te breiden, zijn gedifferentieerd concurrentievoordeel in nieuwe energie en intelligente netwerken te versterken en technologisch geavanceerde producten te leveren voor bedrijfsvoertuigen, technische machines, landbouwmachines, schepen en generatorsets in binnen- en buitenland.

Het bedrijf heeft een nationaal gecertificeerd technologiecentrum voor ondernemingen en een postdoctorale werkplek, een standaard kwaliteitsmanagementsysteem voor personenauto's en geavanceerde geautomatiseerde en digitale productielijnen. Het bedrijf stimuleert ook actief de bouw van intelligente fabrieken.

7. CHANGCAHI

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (8)

Land:China

Opgericht:1913

Producten:Dieselmotor met middelhoog en klein vermogen

Over het bedrijf:

Changchai begon zijn activiteiten in 1913 en is een van de eerste professionele fabrikanten van verbrandingsmotoren in China. Het bedrijf heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 800.000 dieselmotoren, 550.000 ton gietstukken en 2.200.000 benzinemotoren. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van middelgrote en kleine dieselmotoren.

Changchai Co., Ltd. is een beursgenoteerd bedrijf en een nationale industriële onderneming met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het bezit zowel A- als B-aandelen. Changchai heeft meer dan 30 miljoen dieselmotoren geproduceerd, die naar 78 landen en regio's zijn geëxporteerd.

Changchai produceert voornamelijk middelgrote en kleine dieselmotoren met een vermogen van 1,62-117,6 kilowatt. Er zijn meer dan 1000 variëteiten en de producten worden op grote schaal gebruikt in verschillende gebieden, zoals pick-up trucks, lichte vrachtwagens, low-speed trucks, tractoren, oogstmachines, tuinmachines, gewasbeschermingsmachines, high-speed plug-in machines, generatorsets, technische machines, koude kettingen, schepen, en nog veel meer.

Het bedrijf heeft een technologisch centrum voor ondernemingen, een postdoctorale onderzoekswerkplaats en een technologisch onderzoekscentrum voor kleine en middelgrote verbrandingsmotoren in de provincie Jiangsu. Changchai heeft met succes nationale III-dieselmotoren voor niet voor de weg bestemde voertuigen, nationale V-dieselmotoren met elektronische besturing en nationale V-dieselmotoren voor voertuigen gelanceerd die gebruikmaken van drie geavanceerde technologieroutes, namelijk hogedruk common rail, elektrisch geregelde enkele pomp en elektrisch geregelde VE-pomp. Deze motoren zijn erkend door het Ministerie van Milieubescherming van de Volksrepubliek China en bieden een verscheidenheid aan modellen.

Door de toepassing van nieuwe technologie zijn de producten van Changchai betrouwbaarder en zuiniger geworden en voldoen ze volledig aan de eisen van verschillende sectoren, zoals voertuigtransport, oogstmachines, wielaanhangers, laders, gewasbeschermingsmachines en andere.

Op het gebied van niet voor de weg bestemde machines heeft Changchai veel motoren met meerdere cilinders die de emissiecertificering van de US EPA en de EU EC hebben doorstaan, waardoor ze groene vergunningen hebben gekregen om de Europese en Amerikaanse markt te betreden, waardoor ze concurrerend zijn op de internationale markt.

Changchai heeft bijna 40 provinciale en gemeentelijke high-tech producten en heeft 145 geautoriseerde patenten in binnen- en buitenland, waaronder 14 uitvindingspatenten.

Het bedrijf beschikt over geavanceerde apparatuur en technologie voor de productie van verbrandingsmotoren in China. Het heeft geavanceerde giet-, verwerkings-, assemblage- en testapparatuur voor verbrandingsmotoren geïntroduceerd uit de Verenigde Staten, Duitsland, Zwitserland, Japan, Oostenrijk en andere landen.

De toepassing van geavanceerde moderne en intelligente apparatuur heeft het productieniveau van Changchai apparatuur verbeterd en heeft de technische ontwikkeling van de landbouwmachine-industrie effectief geleid en bevorderd.

Changchai heeft een verkoop- en servicenetwerk opgebouwd dat het hele land van China bestrijkt, met 5 verkoopunits, 27 verkoop- en servicecentra en 799 servicestations. Het is een senior certificering onderneming van de douane, met een perfecte dieselmotor verkoop en service netwerk systeem, en kan klanten voorzien van hoge kwaliteit, efficiënte en tijdige diensten.

8.TELLHOW

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (9)

Land:China

Opgericht:1996

Producten:Militaire uitrusting en intelligente energie

Over het bedrijf:

Tellhow, opgericht in 1996, is een grootschalige onderneming die zich richt op industriële ontwikkeling op het gebied van militaire apparatuur/smarte energie. Het is een expertonderneming op het gebied van slimme energie en een belangrijke speler in de militaire apparatuurindustrie.

Tellhow Technology Co., Ltd. werd in juli 2002 genoteerd aan de beurs van Shanghai. Het is een particulier beursgenoteerd bedrijf in de provincie Jiangxi met de aandelencode 600590. Na jaren van ontwikkeling en accumulatie heeft het bedrijf een relatief perfecte bestuursstructuur opgezet, een compleet intern controlesysteem gevormd en heeft het bijna 40 filialen en dochterondernemingen in Nanchang, Beijing, Shanghai, Shenzhen, Hong Kong en Indonesië, evenals meer dan 10 high-tech industrieparken.

Sinds de oprichting heeft het bedrijf voortdurend het industriële systeem verbeterd en geüpgraded, de industriële structuur geoptimaliseerd en middelen geconcentreerd om de twee belangrijkste industrieën, militaire apparatuur en intelligente energie, krachtig te ontwikkelen.

De militaire apparatuur van Tellhow richt zich op de ontwikkeling en service van communicatiecommando's, hulpsystemen voor scheepsgevechten, speciale energiecentrales en airconditioning, informatieplatforms voor oorlogsvoering en andere productreeksen. Het bedrijf doet onderzoek naar en past militaire wetenschappelijke en technologische informatietechnologie toe.

Tellhow's Intelligent Power Business richt zich op productontwikkeling en service van stroominformatisering, stroominternet van dingen, intelligente noodstroomvoorziening en intelligente stroomdistributieapparatuur. Tellhow doet ook onderzoek naar en past nieuwe generatie energie-informatietechnologie toe.

Naast de focus op industriële ontwikkeling op het gebied van militaire uitrusting en slimme energie, besteedt Tellhow ook actief aandacht aan fusies en overnames in relevante domeinen. Deze strategie heeft ertoe bijgedragen dat het bedrijf een grootschalige onderneming is geworden op het gebied van militaire apparatuur en een expertonderneming op het gebied van intelligente energie.

In 2019 bedroegen de totale activa van het bedrijf bijna 14 miljard yuan, het totale aantal werknemers was bijna 3000 en het aantal patenten en auteursrechten waarvoor effectief toestemming is verleend, was bijna 2000.

9. Zonsen Stroom

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (10)

Land:China

Opgericht:1992

Producten:motor

Over het bedrijf:

Zonsen Industrial Group is een dienstverlener voor de integratie van energiesystemen met als kernmotoren en algemene energie. Het is ook een professionele productiebasis van thermische energieproducten met grote schaal en volledige variëteiten in China.

Een van de belangrijkste dochterondernemingen van Zonsen Industry Group is Chongqing Zonsen Power Machinery Co, Ltd. (hierna "Zonsen Power" genoemd). Ltd. (hierna "Zonsen Power" genoemd). Het bedrijf werd een beursgenoteerde onderneming op de Shenzhen Stock Exchange door herstructurering van de activa in 2003, met de aandelencode 001696.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf vastgehouden aan de strategische positionering van "power+" en is het doorgegaan met het consolideren en versterken van de dominante positie van zijn twee traditionele hoofdactiviteiten, motorfietsmotoren en algemene luchtvaart. Het heeft ook de opbouw van drie belangrijke platformactiviteiten versneld: nieuwe energie, algemene luchtvaart en onderdelen. Het bedrijf wil zijn transformatie en upgrading bevorderen van een traditionele productieonderneming naar een dienstverlener voor de integratie van energiesystemen op het gebied van "digitaal, wetenschappelijk en intelligent".

Chongqing Zonsen Engine Manufacturing Co., Ltd. is een dochteronderneming van Zonsen Power en richt zich sinds de oprichting in 1992 op onderzoek en ontwikkeling en de productie van motorfietsen. Met meer dan 2700 werknemers produceert het bedrijf meer dan 130 soorten en 1800 specificaties van motorfietsmotoren, variërend van 35CC tot 850CC. De producten worden zowel nationaal als internationaal verkocht in meer dan 100 landen en regio's.

Het bedrijf heeft een geavanceerd R&D-centrum en motorproductiesysteem en staat in de industrie bekend om zijn producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft een typische automatische coatingproductielijn en een automatische motorassemblagelijn opgezet en heeft verschillende geavanceerde inspectie- en detectieapparatuur geïntroduceerd om de kwaliteit van motorproducten sterk te verbeteren.

In 2017 investeerde het bedrijf tientallen miljoenen RMB om de eerste Industrie 4.0 intelligente productielijn in de motorindustrie te bouwen, die in september 2018 in productie werd genomen, waardoor de productconsistentie en kwaliteit van Zonsen-motoren verder werden verbeterd.

Zonsen Engine heeft zichzelf gevestigd als een gespecialiseerde, branchegerichte en duurzaam groeiende Chinese motorfietsonderneming door meer dan twintig jaar intensief te werken in de motorfietsmotorbranche.

Het bedrijf heeft een hoge standaard managementmodus en slanke productie geïmplementeerd, waardoor het veel erkenning heeft gekregen van de industrie en de maatschappij. De producten van Zonsen Engine omvatten een breed assortiment van 35CC tot 850CC, meer dan 130 variëteiten en meer dan 1800 specificaties. Het verkoopnetwerk beslaat het hele land en exporteert naar meer dan 100 landen en regio's.

In 2004 werkte Zonsen Engine samen met de gerenommeerde Europese motorfietsfabrikant en voorloper van de scooter, de Italiaanse Biagio Group, om Biagio power producten te introduceren en met succes te lokaliseren, wat Biagio en de internationale markt veel erkenning opleverde. Deze internationale samenwerking heeft ook voortdurend energie gestoken in de multidirectionele innovatie van het bedrijf. Het bedrijf is geslaagd voor de 1S09001 certificering van het kwaliteitssysteem, ISO14000&OHSAS18000 certificering van het systeem en heeft deze in 2006 geïntegreerd tot één systeem, waardoor de efficiëntie van het management verder is verbeterd.

Zonsen Engine is een innovatieve en succesvolle onderneming in de motorfietsindustrie van China.

Met het Zonsen National Technology Center en voortdurende investeringen in apparatuur en personeel heeft het bedrijf op het gebied van R&D en ontwerp altijd voorop gelopen in China.

De kracht van de Jinzhan serie zware driewieler, de speciale kracht van NC450 sport off-road voertuig, TC380R, ZS650 en andere dubbele cilinder met grote cilinderinhoud zijn allemaal nieuwe hoogten van China's motorfiets vermogenstechnologie doorbraken.

Zonsen Engine Company heeft bijna 600 patenten op uitvindingen, gebruiksmodellen en verschijningsvormen verzameld.

10. LIFAN

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (11)

Land:China

Opgericht:1992

Producten: Auto's, motorfietsen en motoren

Over het bedrijf:

Lifan werd opgericht in 1992 en kreeg in 2010 een beursnotering (aandelencode: 601777). Het is een grootschalige onderneming die onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop van auto's, motorfietsen, motoren en algemene machines integreert, met een strategische focus op de nieuwe energie-industrie.

Het bedrijf bezit momenteel 10.436 geautoriseerde patenten en heeft meer dan 5.170 mensen in dienst, waarvan meer dan 1.985 een universitaire opleiding of hoger hebben gevolgd.

Lifan is al 13 jaar op rij geselecteerd als een van de top 500 Chinese ondernemingen en is al vele jaren toonaangevend in de auto- en motorindustrie in Chongqing.

Op 25 november 2010 werd het bedrijf met succes genoteerd aan de Shanghai Stock Exchange.

De 10 beste generatorenfabrikanten en -merken in 2024 | MachineMFG (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6265

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.