Kun säästää paljon lähellä? (2024)

Table of Contents

Milloin säästää paljon?

Alennusruokakauppa myy 18 St. Louisin alueen toimipisteet Leevers Supermarketsille, kun se on siirtänyt kaikkien myymälöidensä omistuksen itsenäisille lisenssinhaltijoille. Julkaistu 8. elokuuta 2023.

(Video) Tuuli - Paljon onnea vaan (virallinen musiikkivideo)
(tuulivirallinen)
Mitä tapahtuu säästääksesi paljon?

Alennusruokakauppa myy 18 St. Louisin alueen toimipisteet Leevers Supermarketsille, kun se on siirtänyt kaikkien myymälöidensä omistuksen itsenäisille lisenssinhaltijoille. Julkaistu 8. elokuuta 2023.

(Video) BEHM - Hei rakas (Lyriikkavideo)
(Warner Music Finland)
Onko Save A Lot taloudellisissa vaikeuksissa?

Huhtikuussa 2020 Save A Lot sai päätökseen liiketoiminnan pääomapohjan vahvistamisen yhtiön lainanantajien kanssa, jotkaanteeksi noin 500 miljoonan dollarin velatja antoi yritykselle 350 miljoonan dollarin pääomapanoksen. Save A Lot on nyt institutionaalisten sijoittajien yksityisessä omistuksessa.

(Video) Miten rikastua 2023-2030? [rikastuminen 0-budjetilla?]
(arivee)
Kuka omistaa Save A Lot nyt?

(Video) Nämä ekovinkit on lähes ILMAISIA! (tai jopa säästää sulle rahaa)
(Saara Auvinen)
Kuinka monessa osavaltiossa on Save A Lot?

Yrityksellä on nyt 13 jakelukeskusta ja se palvelee noin 900 myymälää 32 osavaltiossa. Viime heinäkuussa Save A Lot kertoi myös, että se aikoo uudistaa kolmanneksen myymälästään vuonna 2021 ja päivittää loput kaupat vuoteen 2024 mennessä.

(Video) Miten aloittaa sijoittaminen alaikäisenä? | Aloita niin aikaisin, kuin mahdollista!
(Mihin Sitä Säästäis?)
Miksi säästää paljon on niin halpaa?

Edullinen palvelumalli. Huipputehokkaaseen toimintamalliimme kuuluu minimaaliset myymälälattiat, rajoitettu valikoima ja pienempi vähittäiskaupan jalanjälki sekä minimaalinen takahuonevarastotila.

(Video) Viisastelu: Saamelaisten uhrikarkelot | Himoverotuksen huippuosaajat | Kiurun kauhukabinetti
(Ivan Puopolo)
Kuinka säästää 1000 dollaria kuukaudessa?

Asiantuntijat, joiden kanssa keskustelimme, suosittelivat näiden toimien ottamista.
 1. Analysoi taloutesi. Jos haluat säästää 1 000 dollaria kuukaudessa, sinun on ansaittava 1 000 dollaria enemmän kuin kulutat. ...
 2. Suunnittele ateriasi. ...
 3. Leikkaa tilauksia. ...
 4. Tee impulssiostoksista vaikeampaa. ...
 5. Myy tarpeettomat tavarat. ...
 6. Etsi lisätyötä.
26. syyskuuta 2023

(Video) Opintolainan sijoittaminen! | Kannattaako opintolainaa ottaa?
(Mihin Sitä Säästäis?)
Kuka osti Save A Lot -ruokakaupoista?

Halpakauppaketju Save A Lot paljasti maanantaina, että sen 18 jäljellä olevaa myymälää on ostamassaLeeversin supermarketit, nykyinen Save A Lot -vähittäismyyntikumppani, jolla on 29 myymälää ympäri Yhdysvaltoja, Save A Lot kertoi, että päätös viimeistelee sen strategian siirtää omistajuus ja toiminta itsenäisille kumppaneille.

(Video) Raappana - Kauas pois (Official video)
(bommitommi)
Mikä on Save A Lotin virallinen nimi?

Moran Foods, LLCd/b/a Save-A-Lot, Ltd.

(Video) Ei aikaa salille? Näin säästät aikaa mutta säilytät tulokset
(NHA – Nordic Health Academy)
Missä Save A Lot pääkonttori sijaitsee?

Image of Where is Save A Lot headquartered?
St. Ann tai Saint Ann on kaupunki St. Louisin piirikunnan luoteisosassa Missourin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Väkiluku oli 13 019 vuoden 2020 väestönlaskennassa.
Wikipedia

(Video) #18 Servu X | Sovintoa? #servux
(Hahtis)

Ketkä ovat Save A Lot -kilpailijoita?

Save A Lot tärkeimmät kilpailijat ovatFood City, Market Basket ja Hy-Vee. Kilpailijan yhteenveto.

(Video) Talon rakennus, hinta – paljonko talon rakentaminen maksaa
(Suomen perustajat)
Kuka omistaa Aldin?

Omistaa saksalainen yritys nimeltäAlbrecht Alennukset, ALDI on halpakauppaketju, joka aloitti Saksassa vuonna 1948. Yrityksellä on todellakin ei kekseliäisyyttä, sillä yrityksellä on varastossa lähes kaikki omat merkkituotteet, jotka kaikki tarjotaan erittäin alhaisilla hinnoilla toimittajiensa kanssa tehtyjen eksklusiivisten sopimusten ansiosta, joista monet ovat nimekkäitä tuottajia. .

Kun säästää paljon lähellä? (2024)
Kenen Lazy Acres omistaa?

Lazy Acres Market, Inc.

Kaupat Santa Barbarassa, Hermosa Beachissä, Long Beachissä, Encinitasissa ja San Diegossa (Mission Hills) omistaa ja ylläpitää Bristol Farms.

Kuinka paljon Save A Lot -franchisingin avaaminen maksaa?

Vaikka arvioimme alkuinvestoinnin, joka tarvitaan Save-A-Lotin avaamiseen600 000 - 1 400 000 dollaria(kattaa vuokrasuhteen parannukset, kalusteet ja varusteet, varaston, vakuuden ja käyttöpääoman), jokainen tilanne on ainutlaatuinen ja investointivaatimukset ja riskitekijät on arvioitava ...

Onko Save A Lot tukkumyyjä?

Save A Lot erottuu kilpailijoista, mutta asiakkaille ja itsenäisille jälleenmyyjäkumppaneillemme emme ole ruokakaupan franchising.Olemme johtavia päivittäistavarakauppiaita Yhdysvalloissa, jolla on arvoon ja mukavuuteen erikoistuneita lisensointimahdollisuuksia.

Onko Save A Lotilla kanta-asiakasohjelma?

Assistant Manager Mitchell Hedlund selitti: "Ohjelmamme on nsVIP-palkinnot. Jokaista 10 dollaria kohden asiakas saa yhden leiman. Kun asiakkaat keräävät postimerkkejä, he voivat täyttää vihkoja leimoilla.

Mistä Walmart-liha tulee?

Yleensä kun Walmartin kaltaiset elintarvikekauppiaat myyvät jauhelihaa tai muita paloja lihatiskillä, he myyvät jonkun muun valmista tuotetta ja lyövät siihen omaa brändiään. Tällä hetkellä Walmart ostaa pääasiassa naudanlihansaCargill ja Tyson– kaksi maailman suurinta lihaa valmistavaa yritystä.

Mikä on Save A Lotin lihan laatu?

TUORE NAUDANliha

Tarjoamme ylpeänä vain USA:n tuotteita. Valikoimamme sisältävätUSDA Angus Beef ja USDA Choice tai korkeammat tuotteet. Fresh Ground Beef on saatavilla 80 % vähärasvaisena, 85 % vähärasvaisena ja 90 % vähärasvaisena.

Onko Aldi halvempi kuin Walmart?

Mitä tulee kokonaishintoihin,Aldi on yleensä kustannustehokkain vaihtoehto, koska se keskittyy omien merkkien tuotteisiin ja vaivattomaan ostokokemukseen. Walmart tarjoaa laajemman valikoiman päivittäistavara- ja yleishyödykkeitä sekä runsaasti tavaramerkkituotteita.

Mikä on 50 30 20 sääntö?

Niistä tulee osa budjettiasi. 50-30-20 sääntösuosittelee sijoittamaan 50 % rahoistasi tarpeisiin, 30 % tarpeisiin ja 20 % säästämiseen. Säästöluokka sisältää myös rahat, joita tarvitset tulevien tavoitteidesi toteuttamiseen.

Kuinka voin säästää 100 000 dollaria nopeasti?

7 vinkkiä ensimmäisten 100 000 dollarin hankkimiseen
 1. Mieti, kuinka paljon rahaa voit turvallisesti säästää joka kuukausi. ...
 2. Automatisoi säästösi. ...
 3. Maksimoi työnantajan tukemat säästö- ja sijoitustilisi. ...
 4. Säästä veronpalautukset ja työbonukset. ...
 5. Maksa olemassa oleva velka pois. ...
 6. Etsi korotus tai jokin muu tapa kasvattaa tulojasi.
14. elokuuta 2023

Voitko elää 1000 dollarilla kuukaudessa laskujen jälkeen?

Bottom Line.Eläminen 1000 dollarilla kuukaudessa on haaste. Korkeat asumis-, kuljetus- ja ruokakustannukset sekä yrittäminen pitää laskusi mahdollisimman pieninä, yksin asuvan olisi vaikea saada tämä toimimaan. Mutta luovuudella, kämppäkavereilla ja strategialla saatat onnistua.

Mitkä kaksi suurinta ruokakauppaa yhdistyvät?

Kroger ja Albertsonssopi yhdistymisestä lokakuussa. Ohion Cincinnatissa toimiva Kroger tarjosi 20 miljardia dollaria Albertsonsista. Kroger ottaisi myös 4,7 miljardin dollarin Albertsonin velan.

Mikä ruokakauppa yhdistyy?

KROGER, ALBERTSONSSUOSITTU 24,6 miljardin dollarin sopimukseen

Molemmat yhtiöt ilmoittivat myyvänsä myös QFC-, Mariano's- ja Carrs-tuotemerkit lehdistötiedotteessa, jossa he ilmoittivat suunnitelmistaan.

Omistaako Walmart Save-On-Foodsin?

Save-On-Foods on supermarketketju, joka sijaitsee Länsi-Kanadassa,Pattison Food Groupin omistama.

Kuka on Save A Lotin toimitusjohtaja?

Save A Lot oli suunnitellut pitävänsä nämä kaupat testauskenttänä, mutta kun sen toimitusjohtajaLeon Bergmann, otti ohjat käsiinsä vuonna 2022, yritys muutti kurssiaan ja päätti sen sijaan lopettaa päivittäistavarakaupan kokonaan keskittyäkseen tukemaan paikallisia omistajia.

Ottaako Save A Lot henkilökohtaiset shekit?

Useimmat Save A Lot -liikkeet hyväksyvät käteisen, shekin, WIC:n, SNAP:n ja EBT:n, ja jotkut kaupat hyväksyvät pankki- ja luottokortit. WIC- ja EBT-kortit hyväksytään niissä osavaltioissa, joissa ne on myönnetty. Hyväksytyt maksutavat voivat vaihdella joissakin Save A Lot -toimipisteissä, joten ota yhteyttä paikalliseen liikkeeseen.

Pitääkö sinun ostaa laukkuja Save A Lotista?

Omat laukut mukaan – Jotkin Save-A-Lot -liikkeet tarjoavat laukkuja, mutta useimmat en ole käyttäneet.He kantavat laukkuja, jotka sinun pitäisi ostaa, joten säästä rahaa ja tuo omasi!

Oliko suuria tontteja aiemmin poiminta ja säästää?

Vuonna 1997 Consolidated Stores Corporation osti Pic 'N' Saven, jonka nimi oli tuolloin MacFrugal's, ja muutti lopulta nimen Big Lotsiksi..

Kuinka monta Lazy Acres -myymälää on?

Lazy Acres toimii5 paikkaa: Long Beach, Encinitas, San Diego/Mission Hills, Hermosa Beach ja alkuperäinen Lazy Acres Santa Barbarassa (perustettu vuonna 1991).

Kuka osti Save A Lot Floridasta?

Keski-Floridan Save A Lot -myymälät kasvattavat tuotantokäytäviään uuden omistajan alla.Ascend Groceryon ostanut 33 Save A Lot -myymälää Orlandon alueelta, mukaan lukien tämän liikkeen Longwoodista, Fla., torstaina 27. tammikuuta 2022. Uudet omistajat suunnittelevat näiden myymälöiden tuotantoosastojen kunnostamista ja laajentamista.

Onko Save paljon julkisesti noteerattu?

Supervalu omistaa tällä hetkellä kaikki Save-A-Lotin kantaosakkeet. Näin ollen Save-A-Lot-kantaosakkeilla ei ole tällä hetkellä kaupankäyntimarkkinoita.

Onko Big Lots Targetin kilpailija?

Big Lots -kilpailijoita ovat Costco, Target, Burlington Industries ja Walmart.

Kuka on Targetin suurin kilpailija?

Tässä on syvällinen analyysi Targetin parhaista kilpailijoista ja vaihtoehdoista:
 • Walmart.
 • Amazon.
 • Costco.
 • Home Depot.
 • Kroger Company.
 • Sam's Club.
 • Lowen.
 • Paras osto.

Omistaako Kiina Trader Joen?

Sen omistaa saksalainen vähittäiskauppayhtiö Aldi Nord, Trader Joe's on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista päivittäistavaraketjuista, ja siihen suhtaudutaan usein innostuneena kuin kevytmielinen, omituinen naapuruston maanviljelijä, joka tuo sinulle mielenkiintoista syötävää.

Onko Trader Joe's Aldin omistuksessa?

Suosittu väärinkäsitys Aldi U.S. BB #:116756:sta on, että se on Trader Joe's BB #:162286:n sisaryritys tai ainakin serkku. Se ei ole. Vaikka näillä kahdella ketjulla on joitain yhtäläisyyksiä, molemmissa on alhainen hinta, tuotemerkistä riippuvainen strategia,ne ovat itsenäisesti omistettuja ja toimivia.

Kenen Trader Joe's omistaa?

Theo Albrecht

Omistaako Amazon Whole Foodsin?

Whole Foods Market, Inc.,Amazonin tytäryhtiö, on amerikkalainen monikansallinen supermarketketju, jonka pääkonttori on Austinissa, Texasissa ja joka myy tuotteita, jotka eivät sisällä hydrattuja rasvoja ja keinotekoisia väri-, maku- ja säilöntäaineita.

Mistä Bristol Farms tunnetaan?

Tietoja Bristol Farmsista

Olemastaensimmäinen ruokakauppa, joka esittelee ravintolalaatuista sushia lukemattomien tuotemerkkien lanseeraamiseen, BF on pyrkinyt luomaan ostokokemuksen, joka poikkeaa muista. Toivomme, että tulet tukemaan innovatiivisia perustajia, vastuullisia viljelijöitä ja perhetiloja.

Kuka on Good Food Holdingsin omistaja?

Good Food Holdings, jonka omistaa eteläkorealainen jälleenmyyjäE-Mart, on alkanut testata huippuluokan innovaatioita, kuten verkkokauppaa, älykärryjä, elektronisia hyllyetikettejä ja paljon muuta saadakseen tämän kuratoidun digitaalisen ostosvision henkiin.

Mikä on halvin franchising-kauppa?

Mitkä ovat halvimmat ostettavat franchising-tuotteet?
 • Risteilyn suunnittelijat. Franchising-maksu: 10 995 dollaria tai vähemmän, kokemuksesta riippuen. ...
 • Proforma. Franchisingmaksu: 0 dollaria kokemuksesta riippuen. ...
 • Vanguard Cleaning Systems®...
 • Yhdistyneen maan kiinteistöt. ...
 • Stratus Building Solutions. ...
 • Anago puhdistusjärjestelmät. ...
 • Kaupungin rahan säästö. ...
 • Klubi Z!
7. huhtikuuta 2023

Voitko tulla miljonääriksi omistamalla franchising-sopimuksen?

Monet franchising-yritykset tienaavat miljoonia dollareita toimimalla useissa toimipisteissä. Jotkut niistä ovat suuria yrityskokonaisuuksia, joilla on satoja yksiköitä, joskus useilta brändeiltä. Sinun on asetettava omat taloudelliset tavoitteesi.

Voitko ostaa franchising-sopimuksen?

Toisin kuin oman yrityksen perustaminen, franchising-saaja maksaa rojaltin ja alkumaksun oikeudesta toimia franchising-antajan vakiintuneen brändin ja liiketoimintamallin mukaisesti.Tämän vuoksi franchising-sopimuksen ostaminen voi olla edullinen tapa aloittaa yritys, mutta tarvitset yleensä suuren ennakkosijoituksen päästäksesi liikkeelle..

Kuka ostaa Save A Lot?

American City Business Journals. "SuperarvoMyy Save-A-Lot Chain Onexille 1,37 miljardilla dollarilla" (https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-10-17/supervalu-to-sell-save-a-lot-to-onex -1-37 miljardilla käteisellä). Bloomberg News. 17. lokakuuta 2016.

Millä nimellä kutsutaan suurkauppoja?

Tukkukauppiaatostaa suuria määriä valmistajilta tai jakelijoilta ja myydä ne sitten jälleenmyyjille tai muille yrityksille. Ne toimivat yleensä laajemmassa mittakaavassa kuin jakelijat ja keskittyvät usein tietyille markkinoille tai toimialalle.

Otako Save a Lot valmistajan kuponkeja?

Ymmärrämme kuponkien merkityksen ostajillemme. Koska meillä on yli 800 itsenäisesti lisensoitua kauppaa, jokaisella kaupalla on yleensä oma kuponkikäytäntönsä. Kaikissa yritysmyymälöissä emme tuplaa kuponkeja, muttayritämme hyväksyä verkossa ja valmistajan kuponkeja (yksi per kotitalous).

Mikä on ylellinen kanta-asiakasohjelma?

Ylelliset kanta-asiakasohjelmatpalkita asiakasuskollisuus lisäämällä arvoa hintoja leikkaamisen sijaan. Tässä luksuskauppiaiden asiakasuskollisuusstrategioita käsittelevässä oppaassa tarkastellaan vaihtoehtoisia strategioita, joita luksusbrändit voivat hyödyntää saadakseen lisää uskollisuutta parhailta asiakkailtaan.

Mikä on VIP-uskollisuusohjelma?

Maksulliset tai VIP-palkkio-ohjelmat ovatperinteisen kanta-asiakasjärjestelmän päivitetty versio. Ne tarjoavat ainutlaatuisia palkintoja ja etuja asiakkaille, jotka maksavat pääsymaksun. Nämä ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan enemmän arvoa brändin uskollisimmille asiakkaille, jotka ovat valmiita maksamaan lisäetuista.

Miksi on niin vaikeaa säästää rahaa juuri nyt?

Säästämisestä huolehtiminen on aina ollut vaikeaa 20-vuotiaille, jotka aloittavat uransa ansaintapotentiaalinsa pohjalla. Mutta säästäminen on erityisen vaikeaa juuri nyt, koskaOpintovelan lisäksi asumis- ja ruokakulut pysyvät korkeina, vaikka inflaatio on alkanut jäähtyä.

Miksi useimmat ihmiset eivät säästä rahaa?

Yksi onihmisillä on taipumus viivytellä eikä koskaan ryhtyä tehtäviin, joiden pitäisi olla etusijalla. Toinen syy on suurelta osin työntekijöiden hallinnan ulkopuolella: taloudelliset häiriöt aikaisemmassa elämässä, jotka sabotoivat säästämispyrkimyksiä, kuten irtisanomiset tai suuret sairauslaskut.

Kuinka voin säästää 1000 dollaria?

Kuinka säästää 1 000 dollaria kuukaudessa
 1. Tarkastele budjettiasi tarkasti. Ensimmäinen askel on rakentaa toimiva budjetti, joka varmistaa, että sinulla on tilaa sekä tarpeille että toiveille nykyisten tulojesi perusteella. ...
 2. Vähennä toistuvia laskuja ja tilauksia mahdollisuuksien mukaan. ...
 3. Rajoita harkinnanvaraisia ​​menoja. ...
 4. Maksa velkaa. ...
 5. Automatisoi säästösi.
14. syyskuuta 2023

Mikä on 50-30-20-sääntö?

Niistä tulee osa budjettiasi. 50-30-20 sääntösuosittelee sijoittamaan 50 % rahoistasi tarpeisiin, 30 % tarpeisiin ja 20 % säästämiseen. Säästöluokka sisältää myös rahat, joita tarvitset tulevien tavoitteidesi toteuttamiseen.

Onko kaikilla taloudellisia vaikeuksia vuonna 2023?

Tiivistelmä.Noin kolmannes amerikkalaisista (30 %) sanoi olevansa joko vaikeuksissa tai kriisissä henkilökohtaisen taloutensa kanssa, lähes 19 % vähemmän kuin vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä. Lähes 60 % amerikkalaisista sanoi, että heillä ei ole vaikeuksia maksaa laskujaan, ja lähes 70 % sanoi, ettei heillä ole vaikeuksia maksaa ruokaa.

Kuinka paljon rahaa 28-vuotiailla on?

Vaikka Federal Reserve ei tarjoa tarkkoja tietoja 20-vuotiaista henkilöistä, alle 35-vuotiaiden mediaani on 3 240 dollaria ja keskimäärin 11 250 dollaria tapahtumatileille.

Kuinka paljon keskiverto amerikkalaisella on säästöjä?

Federal Reserven vuoden 2022 kuluttajarahoitustutkimuksen tietojen mukaan keskiverto amerikkalainen perhe on62 410 dollariasäästöissä, säästötileillä, shekkitileillä, rahamarkkinatileillä, soittotalletustileillä ja prepaid-korteilla.

Säästävätkö köyhät enemmän?

Köyhät ovat aivan kuten kaikki muutkin:He eivät säästä niin paljon kuin haluaisivat. Mutta toisin kuin rikkaammat kollegansa, köyhät eivät saa taitavasti markkinoituja, huolellisesti testattuja rahoitustuotteita, jotka voisivat auttaa heitä saavuttamaan säästötavoitteensa helpommin.

Kuinka monella ihmisellä ei ole 1000 dollarin säästöjä?

Luvut ovat jatkuvasti noin 60 %, mikä tarkoittaa, että vain 40 %:lla amerikkalaisista on tarpeeksi säästöjä kattamaan odottamattomat menot ilman velkaa. Tammikuussa 2023 raportti osoittaa tämän57 %amerikkalaisilla on alle 1 000 dollarin säästöjä.

Kuinka tuplaan 1 000 dollarini?

Näin voit sijoittaa 1 000 dollaria ja aloittaa rahan kasvattamisen jo tänään.
 1. Osta S&P 500 -indeksirahasto. ...
 2. Osta osittaisia ​​osakkeita 5 osakkeessa. ...
 3. Laita se IRA:han. ...
 4. Hanki ottelu 401(k) ...
 5. Pyydä robo-neuvojaa sijoittamaan puolestasi. ...
 6. Maksa luottokorttisi tai muu lainasi. ...
 7. Mene superturvaan korkeatuottoisella säästötilillä. ...
 8. Rakenna passiivinen yritys.
29. syyskuuta 2023

Mikä on 30 päivän sääntö?

Mikä on 30 päivän sääntö? Sen sijaan, että antaisit itsesi tehdä tuon impulssiostoksen,odota 30 päivää ennen kuin ostat– Se on 30 päivän sääntö. Tämän säännön noudattaminen tarkoittaa, että lykkäät kaikkia ei-välttämättömiä ostoksia 30 päivällä, jolloin sinulla on riittävästi aikaa miettiä, tarvitseeko sinun todella tehdä ostos.

Kuinka ansaita 10 000 dollaria nopeasti?

Kuinka tehdä 10 000 dollaria nopeasti?
 1. Ryhdy freelancerina. Freelancing on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa nopeasti. ...
 2. Sijoita kryptovaluuttaan. ...
 3. Osallistu online-kyselyihin. ...
 4. Ryhdy virtuaaliavustajaksi. ...
 5. Tee parittomat työt. ...
 6. Luo verkkokurssi. ...
 7. Ryhdy kumppanimarkkinoijaksi. ...
 8. Myy tavarasi.

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 23/04/2024

Views: 5479

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.