Pistääkö keto sinut paljon pissalle? (2024)

Table of Contents

Saako keto sinut pissalle paljon?

Lisääntynyt virtsaaminen -Keto on luonnollinen diureetti, joten sinun täytyy käydä vessassa enemmän. Asetoasetaatti, ketoaine, erittyy myös virtsan mukana ja voi lisätä aloittelijan kylpyhuonekäyntiä.

Miksi pissaan niin paljon keto-ruokavaliossa?

"Keto-dieetin alkaessa elimistö siirtyy sokerin käyttämisestä energianlähteenä kehon varastoituneen rasvan käyttöön", Rahnama selitti. "Hajotessaan rasvaa elimistö tuottaa ketoneja, jotka sitten poistuvat elimistöstä tiheän ja lisääntyneen virtsaamisen kautta..

Miksi käyn vessassa niin paljon ketolla?

"Kun aloitat keto-ruokavalion, menetät paljon vettä", Masson ehdotti. Sokerin (glykogeeni) varastointimuoto tarvitsee kolme vesimolekyyliä jokaista glykogeenimolekyyliä kohti, hän sanoi jaKun kehosi alkaa kuluttaa varastoitua vettä, virtsaat enemmän, jolloin kokonaispainosi laskee.

Pissatko enemmän kun poltat rasvaa?

Saatat huomata, kun alat laihtuasinun täytyy virtsata useammin. Tämä johtuu siitä, että kehosi yrittää päästä eroon näistä sivutuotteista. Veden juominen voi auttaa edistämään tätä prosessia ja voi jopa auttaa kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

Mitkä ovat ketoosin ensimmäiset merkit?

Seuraavat 11 merkkiä ja oiretta osoittavat, että keho on ketoosissa:
 • Väsyneen tai väsyneen olo (tyypillisesti lyhytaikainen)
 • Pahanhajuinen hengitys.
 • Kuiva suu.
 • Lisääntynyt jano.
 • Vähentynyt virtsaaminen.
 • Muutos suolen liikkeissä (ripuli tai ummetus)
 • Vähentynyt ruokahalu.
 • Vähentynyt nälkä.

Mitkä ovat 7 merkkiä, että kehosi on ketoosissa?

Ketoosi määritellään luonnolliseksi aineenvaihduntaprosessiksi, joka sisältää energian tuotannon rasvan hajoamisesta ketoaineiksi. Ketoosiin viittaavia merkkejä ovat mmväsymys, pahanhajuinen hengitys, suun kuivuminen, laihtuminen, flunssan kaltaiset oireet sekä vähentynyt nälän ja jano.

Kuinka kauan toistuva virtsaaminen kestää ketossa?

Onneksi useimmat ihmiset huomaavat, että oireet, kuten liiallinen virtsaaminen ja tilapäinen elektrolyyttitasapainohäiriö, häviävätensimmäisen viikon jälkeentai niin keto-ruokavalion noudattamisesta.

Mistä tiedän, että keto toimii?

Ketoosipotilailla voi esiintyä erilaisia ​​sivuvaikutuksia ja oireita, kuten päänsärkyä, vatsavaivoja ja muutoksia uni- ja energiatasoissaan. Tarkemmin ketoosin määrittämiseksi ihmiset voivattarkista ketonipitoisuudet veressä, hengityksessä tai virtsassa.

Mikä on whoosh-vaikutus ketoon?

"Whosh-efekti" ontermi huomattavalle painonpudotuksellejoita jotkut ihmiset raportoivat noudattaessaan vähähiilihydraattista ruokavaliota, kuten keto-ruokavaliota. Jotkut ihmiset uskovat, että whoos-ilmiö tapahtuu, kun rasvasolut menettävät rasvaa ja täyttyvät vedellä. Tutkijat eivät kuitenkaan ole tieteellisesti todistaneet whoos-ilmiötä.

Minkä värinen virtsa on ketoosissa?

Mikä tahansa väri ketoniliuskassa, alkaenvaaleanpunaisesta violettiin, osoittaa rasvanpolttoa (ketoosia). Jotkut ihmiset saavat tummemman ketoninauhan värin ja saavuttavat saman painonpudotuksen kuin joku vaaleamman värin. "Positiivinen" väritulos voi vaihdella päivän aikana monista syistä.

Osaatko sanoa, kun pissaat rasvaa?

Pystytkö pissaamaan rasvaa kehostasi?Ei, et pissaa rasvaa tai rasvasoluja, se on järjetöntä. Tietenkään MITÄÄN EI sulata rasvasolujasi (tai edes rasvaa rasvasoluissasi) ja saa sinut pissailemaan ja sitten laihdut. Tällaiset väitteet ovat yhtä naurettavia kuin kuulostavatkin.

Mikä kehon osa menettää rasvaa ensimmäisenä?

Useimmiten laihdutus on sisäinen prosessi. Menetät ensin kovaa rasvaa, joka ympäröi elimiäsi, kuten maksa, munuaiset, ja sitten alat menettää pehmeää rasvaa, kuten vyötärön ja reisien rasvaa. Rasvan menetys elinten ympäriltä tekee sinusta hoikemman ja vahvemman.

Mistä tiedän, olenko syvässä ketoosissa?

Luotettavin ja tarkin menetelmä ketoosin mittaamiseen onmittaa veren ketonipitoisuutesi käyttämällä erikoismittaria. Tätä menetelmää käytetään useimmissa tutkimuksissa (7). Mittari mittaa ketonitasosi laskemalla beetahydroksibutyraatin (BHB) määrän veressäsi.

Tunnetko fyysisesti ketoosia?

Ketoosipotilaat voivat kokea erilaisia ​​sivuvaikutuksia ja oireita, mukaan lukienpäänsärkyä, vatsavaivoja ja muutoksia uni- ja energiatasoissaan. Tarkemmin ketoosin määrittämiseksi ihmiset voivat tarkistaa ketonipitoisuudet veressä, hengityksessä tai virtsassa.

Miltä ketoosihengitys tuoksuu?

Jotkut kuvailevat ketohengitystä metallinmakuksi suussa ja hajuksimakea, hedelmäinen tai kynsilakanpoistoaineen kaltainen. Tämä johtuu kehosi ketoosin aikana luomista kemikaaleista, jotka vapautuvat kehosta uloshengittämällä.

Mitkä ruoat saavat sinut ketoosiin nopeasti?

10 ruokaa, jotka sopivat keto-ruokavalioon
 • Lohi. Lohi ja muut rasvaiset kalat, kuten sardiinit, makrilli ja sardellit, sisältävät erittäin paljon omega-3:a, jonka on osoitettu alentavan insuliinitasoja ja parantavan ylipainoisten insuliiniherkkyyttä. ...
 • Juusto. ...
 • Avokado. ...
 • Munat. ...
 • Kana. ...
 • Kookosöljy. ...
 • Oliiviöljy. ...
 • Pähkinät & siemenet.
10. tammikuuta 2023

Kuinka kauan ketohaju kestää?

Mitä tulee siihen, kuinka kauan ketohengitys kestää, se on väliaikaista. Se ilmaantuu yleensä muutaman päivän tai viikon kuluessa ketodieetin aloittamisesta ja kestää useista viikoista muutamaan kuukauteen, mutta jos jatkat ja lopetat ruokavalion, ketohengityksesi palautuu.

Voitko maistaa ketoosia?

Jotkut kuvailevat ketohengitystä metallisen maun suussa ja tuoksuksi, joka on makea, hedelmäinen tai kynsilakanpoistoaineen kaltainen.. Tämä johtuu kehosi ketoosin aikana luomista kemikaaleista, jotka vapautuvat kehosta uloshengittämällä.

Haiseeko pissasi ketossa?

Useimmissa tapauksissa,ketoasidoosia sairastavilla ihmisillä on makea, voimakkaan tuoksuinen virtsa.

Kakkaatko joka päivä ketolla?

Useimmat ihmiset kakkaavat vähemmän keto-ruokavaliolla, koska kehossa on vähemmän kuitujätettä poistettavana. Joten kuinka usein sinun pitäisi kakailla ketoa?Kerran päivässä tai useammin on mukava taajuus ampua. Suolistosi pitäisi olla yhtä helppoa - ellei helpompaa - kuin ne olivat edellisellä ruokavaliollasi.

Onko virtsa ketoosin sivuvaikutus?

Ketonien oireet virtsassa
 • väsymys tai uupumus.
 • äkillinen painonpudotus.
 • kipeät tai kipeät lihakset.
 • useammin virtsaaminen.
 • hengenahdistus tai hengitysvaikeus (hengenahdistus)
 • liiallinen jano.
 • pahoinvointia tai oksentelua.
 • kipua vatsassa.

Miltä ketoosi tuntuu?

Ketoosipotilaat voivat kokea erilaisia ​​sivuvaikutuksia ja oireita, mukaan lukienpäänsärkyä, vatsavaivoja ja muutoksia uni- ja energiatasoissaan. Tarkemmin ketoosin määrittämiseksi ihmiset voivat tarkistaa ketonipitoisuudet veressä, hengityksessä tai virtsassa.

Kuinka voin nopeuttaa ketoosipainon pudotusta?

Maksimoi painonpudotus ketogeenisellä ruokavaliolla,nuku riittävästi, vähennä stressiä, ole aktiivisempi ja syö kokonaisia, ravitsevia ja vähähiilihydraattisia ruokia aina kun mahdollista.

Kuinka nopeasti huomaat painonpudotuksen ketolla?

Keto-painonpudotus voi kestää10-21 päiväätulla havaittavaksi tekijöistä, kuten aineenvaihdunnasta ja ruokavalion noudattamisesta, riippuen. Alkupainon pudotus Ketolla on usein vesipainoa, ja painonpudotus voi hidastua, kun keho sopeutuu ruokavalioon.

Miksi keto polttaa rasvaa niin nopeasti?

Ketogeeninen (keto)-ruokavalio muuttaa tapaa, jolla kehosi käyttää ruokaa. Tyypillisesti ruokavaliossasi olevat hiilihydraatit tarjoavat suurimman osan kehosi tarvitsemasta polttoaineesta.Keto-ruokavalio vähentää syömiesi hiilihydraattien määrää ja opettaa kehosi polttamaan rasvaa polttoaineena. Keto-ruokavalio sisältää runsaasti rasvaa, kohtalaista proteiinia ja vähän hiilihydraatteja.

Mihin rasva katoaa ketoosin aikana?

Toisin kuin eräät muut suositut vähähiilihydraattiset ruokavaliot, jotka sisältävät tyypillisesti runsaasti eläinproteiinia, keto-ruokavalio keskittyy kehoon pääsemiseen polttamaan varastoitua kehon rasvaa pääpolttoaineena sokerin sijaan.Kun kehon rasva hajoaa maksassaglukoosin sijasta syntyy energiasivutuotetta, joka tunnetaan nimellä ketoneja.

Myöhtyykö rasva laihduttaessa?

Ihonalainen rasva varastoituu ihon syvempiin kerroksiin aiheuttaen kyhmyisen ilmeen huonosti säädellyn painonpudotuksen jälkeen. Viskeraalista rasvaa muodostuu kehon elinten ympärille, ja sen katsotaan yleensä olevan haitallisempi terveydelle.

Haiseeko ketoosi?

Ja vaikka se saattaa olla hyvin epämiellyttävää, se on itse asiassa merkki siitä, että kehosi on ketoosissa. Valitettavasti näillä mahdollisilla eduilla on yksi mahdollinen haittapuoli: ketohengitys. Se ei ole ainoa kehon haju, jonka keto saattaa aiheuttaa;Jotkut keto-seuraajat ovat raportoineet epämiellyttävästä emättimen hajusta suunnitelman aloittamisen jälkeen.

Mikä on ketonipissi?

Jos solusi eivät saa tarpeeksi glukoosia, kehosi hajottaa rasvaa energian saamiseksi. Tämä tuottaa ketoneiksi kutsuttua happoa, jota voi kertyä vereen ja virtsaan. Ketonien esiintyminen virtsassa on normaalia. Mutta korkeat ketopitoisuudet virtsassa voivat olla merkki siitä, että kehosi on liian hapan.

Mistä tiedät, että pissaat ketoneja?

Virtsan ketonit mitataan yleensä "pistetestinä". Tämä on saatavana testipakkauksessa, jonka voit ostaa apteekista. Sarja sisältää mittatikkuja, jotka on päällystetty ketoaineiden kanssa reagoivilla kemikaaleilla. Virtsanäytteeseen upotetaan mittatikku.Värinmuutos osoittaa ketonien läsnäolon.

Miltä pissassa oleva rasva haisee?

Kun ihminen syö paljon proteiinia hiilihydraattien sijasta, hänen elimistö käyttää proteiinia ja varastoitunutta rasvaa energiana hiilihydraattien sijaan, kuten se yleensä tekisi. Tämän seurauksena veren ketonipitoisuus nousee. Kun nämä ketonit poistuvat kehosta virtsan mukana, virtsa saattaa haistamakea tai samanlainen kuin popcorn.

Miksi pissan yhtäkkiä niin paljon?

Se voi olla oire raskaudesta tai virtsatietulehduksesta tai vakavammista tai pitkäaikaisista sairauksista, kuten diabetes, yliaktiivinen virtsarakko tai eturauhasongelmat. Monissa tapauksissa terveydenhuollon tarjoaja voi auttaa lievittämään toistuvaa pissaamista hoitamalla taustalla olevaa sairautta.

Miltä rasva näyttää pissassa?

Lihavartalot sisältävätrasvapisarat, soikeat rasvakappaleet (lipidipisaroita sisältävät solut) ja joskus rasvapisaroita. Kaikissa tapauksissa nämä pisarat sisältävät kolesteroliestereitä. Tämä havainto ei ole normaali ja viittaa lipiduriaan (lipidien häviämiseen virtsassa).

Miksi laihdun, mutta vatsani on edelleen iso?

Tämä johtuu siitä, ettäkun olet stressaantunut, kortisolitasot kehossa nousevat, mikä johtaa rasvan varastoimiseen vatsan alueelle. Toinen syy itsepäinen vatsan rasvaan on genetiikka. On huomattu, että jos vanhemmillasi on vatsarasvaa, sinulla saattaa myös olla sama vartalotyyppi.

Kuinka paljon laihdut ennen kuin huomaat?

CDC suosittelee lisäksi, että sinun täytyy hävitä5-10 % koko kehon painostahuomata muutoksia. Jos esimerkiksi painat 170 kiloa, sinun on pudotettava noin 8,3-17 kiloa huomataksesi eron.

Mikä kehon osa on vaikeinta laihtua?

Vatsaon yksi itsepintaisimmista rasva-alueista, ja sen vähentäminen voi olla haastavaa. Tähän on monia syitä. Ensinnäkin vatsan rasva on yleensä viskeraalista kuin ihonalainen (tai "vatsan" rasva). Tämä tarkoittaa, että se sijaitsee syvemmin kehossasi, sisäelinten, kuten maksan ja munuaisten, ympärillä.

Mihin vatsan rasva katoaa, kun laihdut?

Oikea vastaus on serasva muuttuu hiilidioksidiksi ja vedeksi. Hengität ulos hiilidioksidin ja vesi sekoittuu verenkiertoosi, kunnes se häviää virtsana tai hikenä. Jos menetät 10 kiloa rasvaa, tarkalleen 8,4 kiloa tulee ulos keuhkojesi kautta ja loput 1,6 kiloa muuttuu vedeksi.

Kuinka kauan kestää laihtua 20 kiloa?

Monet terveelliset painonpudotusohjeet sanovat, että sinun tulisi pyrkiä pudottamaan yksi tai kaksi kiloa viikossa (riippumatta siitä, onko sinulla pudotettavaa viisi tai 50 kiloa), mikä tarkoittaa, että se voi kestää mistä tahansa10-20 viikkoalaihtua 20 kiloa. Se voi tuntua pitkältä ajalta, mutta on parempi edetä hitaasti.

Kuinka kauan kestää, että kehosi alkaa polttaa varastoitua rasvaa?

Rasvanpoltto alkaa yleensä noin12 tuntia paastoaja lisääntyy 16-24 tunnin paaston välillä.

Mihin aikaan päivästä ketonit ovat korkeimmat?

Eri yksilöillä on kuitenkin taipumus vaihdella veren ketonipitoisuuksissa ja -kuvioissa.Jotkut ihmiset ovat korkeimmillaan aamullaja niiden tasot ovat yleensä alentuneet aterioiden jälkeen (ehkä heidän kuluttamiensa proteiinien ja hiilihydraattien vuoksi). Toiset meistä ovat yleensä matalalla aamulla ja sitten nousevat päivän aikana.

Mikä on ketoflunssa?

Niin kutsuttu ketoflunssa onryhmä oireita, jotka voivat ilmaantua kahdesta seitsemään päivää ketogeenisen ruokavalion aloittamisen jälkeen. Päänsärky, sumuiset aivot, väsymys, ärtyneisyys, pahoinvointi, univaikeudet ja ummetus ovat vain joitakin tämän sairauden oireita, joita lääketiede ei tunnista.

Kuinka tehdä ero ketoosin ja ketoasidoosin välillä?

Eron kertominen

Kun olet ketoosissa, veren ketonitasosi on vähintään 0,5 millimoolia litrassa (mmol/l), mikä on noin 9 mg/dl.Jos henkilöllä on ketoasidoosi, tämä taso on noin 5–10 kertaa korkeampi.

Miksi tunnen oloni oudolta keton aikana?

Kehosi reaktio ketoosiin voi usein jäljitellä flunssan oireita, eli nimeä "ketoflunssa". Pohjimmiltaantunnet hiilihydraattien vieroitusoireita. Kehosi polttaa hiilihydraatteja (glukoosia) energiaksi oletusarvoisesti, joten siirtyminen rasvanpolttoprosessiin hämmentää kehoasi.

Miksi kehoni tuntuu niin hyvältä ketossa?

Anekdoottiset todisteet yhdistävät paaston tai vähähiilihydraattisen ruokavalion alkuvaiheen hyvinvoinnin tunteeseen ja lievään euforiaan. Nämä tunteet on usein liitetty ketoosiin,ketoaineiden tuotantoa, jotka voivat korvata glukoosin aivojen energialähteenä.

Mitkä ovat ketoosin sivuvaikutukset?

Mitkä ovat ketoosin sivuvaikutukset?
 • Pahanhajuinen hengitys ("keto" hengitys).
 • Ummetus.
 • Unettomuus.
 • Kuivuminen.
 • Alhainen luun tiheys (osteopenia) ja luunmurtumat.
 • Korkea kolesteroli (hyperlipidemia).
 • Munuaiskiviä.
15. elokuuta 2022

Miksi haistan keton aikana?

Yksi niistä on asetoni – kyllä, sama kemikaali, joka on kynsilakanpoistoaineessa. Vaikka se kuulostaa kamalalta, se on yleensä normaalia.Poistamme ketoneja virtsassamme ja uloshengittäessämme. Tästä syystä hengityksesi ja pissasi voivat haistaa pois keto-dieetillä.

Miltä ketopissa haisee?

Kun ihminen syö paljon proteiinia hiilihydraattien sijasta, hänen elimistö käyttää proteiinia ja varastoitunutta rasvaa energiana hiilihydraattien sijaan, kuten se yleensä tekisi. Tämän seurauksena veren ketonipitoisuus nousee. Kun nämä ketonit poistuvat kehosta virtsan mukana, virtsa saattaa haistamakea tai samanlainen kuin popcorn.

Vähentääkö juomavesi ketoneja?

Juo enemmän vettä

Monet ihmiset ehdottavat, että veden juominen voi auttaa vähentämään ihmisen ketohengitystä. Tämä johtuu siitä, että elimistö poistaa enemmän ketoneja virtsassa kuin hengityksenä. Juomalla vettä ihmiset tuottavat enemmän virtsaa, mikä auttaa poistamaan monia ketoneja kehosta.

Onko ketoosi vaikeaa munuaisillesi?

Joitakin ketogeeniseen ruokavalioon liittyviä komplikaatioita ovat munuaisten vajaatoimintaja alentunut luun tiheys [1]. Ketogeeniseen ruokavalioon liittyvää munuaisten vajaatoimintaa on raportoitu henkilöillä, joilla on taustalla oleva munuaissairaus, joka altistuu korkealle proteiinille.

Mistä tiedät, että keto toimii?

Ketoosipotilailla voi esiintyä erilaisia ​​sivuvaikutuksia ja oireita, kuten päänsärkyä, vatsavaivoja ja muutoksia uni- ja energiatasoissaan. Tarkemmin ketoosin määrittämiseksi ihmiset voivattarkista ketonipitoisuudet veressä, hengityksessä tai virtsassa.

Miten pissaat vähemmän ketolla?

kalium.Salaattien syöminen kaliumpitoisten vihannesten kanssaauttaa ylläpitämään oikeaa elektrolyyttitasapainoa, vähentäen nesteen kertymistä ja virtsaamistiheyttä samalla kun se tukee yleistä terveyttä.

Minkä värinen on ketoosivirtsa?

Mikä tahansa väri ketoniliuskassa, alkaenvaaleanpunaisesta violettiin, osoittaa rasvanpolttoa (ketoosia). Jotkut ihmiset saavat tummemman ketoninauhan värin ja saavuttavat saman painonpudotuksen kuin joku vaaleamman värin. "Positiivinen" väritulos voi vaihdella päivän aikana monista syistä.

Miltä pissa haisee ketoosissa?

Kun ihminen syö paljon proteiinia hiilihydraattien sijasta, hänen elimistö käyttää proteiinia ja varastoitunutta rasvaa energiana hiilihydraattien sijaan, kuten se yleensä tekisi. Tämän seurauksena veren ketonipitoisuus nousee. Kun nämä ketonit poistuvat kehosta virtsan mukana, virtsa saattaa haistamakea tai samanlainen kuin popcorn.

Mille elimelle keto on vaikea?

Keto-ruokavalio voi aiheuttaa matalaa verenpainetta, munuaiskiviä, ummetusta, ravintoaineiden puutteita ja lisääntynyttä sydänsairauksien riskiä. Tiukat ruokavaliot, kuten keto, voivat myös aiheuttaa sosiaalista eristäytymistä tai häiriintynyttä syömistä. Keto ei ole turvallinen niille, joilla on sairauksiahaima, maksa, kilpirauhanen tai sappirakko.

Onko keto vaikeaa maksallesi?

Jos sinulla on maksaongelmia, keto-ruokavalio voi pahentaa niitä. Maksasi hajottaa rasvaa ja muuttaa sen energiaksi ja kolesteroliksi. Rasvainen ruokavalio, kuten keto-ruokavalio, voi aiheuttaa rasvan kertymistä maksaan ja johtaa rasvamaksasairauksiin.

Mistä tiedät, milloin keto lopetetaan?

Tässä on merkkejä, että keto-ruokavalio ei sovi sinulle
 1. Syitä, miksi keto-ruokavalio ei vain ole sinua varten:
 2. Ruokavalio vaikuttaa suhteeseesi ruokaan.
 3. Syöt liikaa huijareita.
 4. Tunnet olosi sairaaksi.
 5. Epäsäännöllisyys on jaksoja.
 6. Et laihduta tarpeeksi.
17. elokuuta 2022

Kuinka nopeasti laihdut ketolla?

Keto-ruokavaliota noudattavat ihmiset voivat menettää keskimäärin10-12 puntaa ensimmäisen kuukauden aikanajos ne pysyvät johdonmukaisina ruokavalion kanssa ja ylläpitävät kalorivajetta. Painonpudotus voi kuitenkin vaihdella lähtöpainon, iän ja aktiivisuustason mukaan. Aluksi paino saattaa pudota nopeasti, mutta se johtuu pääasiassa veden menetyksestä.

Kakkaatko vähemmän ketolla?

Keto-dieetin noudattaminen voi olla hyvin tiukkaa ja vaikeasti ylläpidettävää, ja siihen liittyy usein valituksia: ummetus.Jos noudatat keto-ruokavaliota ja ulostuksestasi tulee harvinaista, se ei ole suuri yllätys. Loppujen lopuksi ruokavaliosta puuttuu kuitupitoisia ruokia, jotka auttavat pitämään sinut säännöllisenä.

Onko pissasi samea ketoosissa?

Kuivuminen: Kun noudatat ketoruokavaliota, kehosi siirtyy ketoositilaan, mikä voi johtaa lisääntyneeseen vedenhukkaan.Kuivuminen voi saada virtsasi keskittyneemmäksi ja näyttämään samealta. Ketonit: Keto-ruokavalio edistää ketonien tuotantoa, jotka ovat rasva-aineenvaihdunnan sivutuotteita.

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 12/03/2024

Views: 5751

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.