Yeaz! Zakelijk Krediet (2024)

Home » Financiering » Zakelijke lening » Yeaz! Zakelijk Krediet

Yeaz! Zakelijk Krediet (1)

  • Yeaz! Zakelijk Krediet (2) Auteur:Milou Ros

    Milou Ros is werkzaam als financieel tekstschrijver. Zij schrijft teksten voor verschillende websites in de financiële dienstverlening en heeft een Bachelor Journalistiek van Hogeschool Windesheim te Zwolle behaald.

  • Laatst bijgewerkt:28 mei 2024
  • Leestijd: 4 minuten

Bij Yeaz! kunnen eenmanszaken en besloten vennootschappen een zakelijk krediet afsluiten. Er is geen aflossingsverplichting. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je aflost. Op deze pagina lees je of je in aanmerking komt en hoe je de zakelijke lening van Yeaz! aanvraagt.

1

Yeaz! Zakelijk Krediet (3)

Yeaz! Zakelijk Krediet

Een zakelijk krediet tot € 50.000 zonder aflossingsverplichting.

  • Rente1,5% – 2,38% per maand
  • Lenen zonder jaarcijfers
  • Geld staat volgende werkdag op je rekening
  • Geen onderpand of zekerheden nodig
  • Aflossen wanneer het jou uitkomt

v.a. 1,5%Per maand

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Kredietverstrekker Yeaz! biedt een zakelijk krediet aan vanaf € 1.000. Eenmanszaken kunnen een krediet aanvragen tot € 25.000 en voor besloten vennootschappen (bv) is het maximale leenbedrag € 50.000.

Je bepaalt zelf óf en wanneer je het opgenomen bedrag boetevrij aflost. Je bent wel verplicht om iedere maand rente te betalen. De rente ligt tussen 1,5% en 2,38% per maand.

Voorwaarden

Yeaz! streeft ernaar lenen zo makkelijk mogelijk te maken. Er worden geen ingewikkelde vragen en eisen gesteld. Om in aanmerking te komen voor het zakelijk krediet van Yeaz! moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je onderneming is een eenmanszaak die minimaal 1 jaar bestaat of een bv met 1 eigenaar en bestuurder
  • Je bent in het bezit van een zakelijke rekening bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank of Knab
  • Je hebt een particuliere rekening van ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank of Knab

Voor de beoordeling heeft Yeaz! bovendien inzicht nodig in:

  • Je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden
  • Je privé transacties van de afgelopen 12 maanden

Yeaz! zakelijk krediet aanvragen

Het zakelijk krediet van Yeaz! kan eenvoudig binnen 5 minuten worden aangevraagd via de online vragenlijst. Eerst geef je aan of je een eenmanszaak of bv bent. Vervolgens geef je aan hoeveel geld je wil lenen en wat je leendoel is. Daarna dien je je bedrijfsgegevens door te geven.

Yeaz! maakt gebruik van koppelingen met iDIN en de Kamer van Koophandel (KvK). iDIN is een dienst van Betaalvereniging Nederland waarmee je je bij andere organisaties, zoals Yeaz!, kan identificeren. Zo kan je je persoonsgegevens op een veilige en vertrouwde manier aan Yeaz! doorgeven.

Daarnaast dien je inzicht te geven in je zakelijke en particuliere banktransacties van de laatste 12 maanden. Als je privé en zakelijk bij dezelfde bank zit, doe je dit door eenmalig toestemming te geven. In andere gevallen dien je een MT940- of .csv-bestand te downloaden en deze aan te leveren. Op de website van Yeaz! staat per bank beschreven hoe je dit moet doen.

Bij Yeaz! weet je binnen 15 minuten waar je aan toe bent

Als de aanvraag is afgerond, ontvang je binnen 15 minuten een beoordeling op basis van een geautomatiseerde controle. Daarnaast kijkt iemand van Yeaz! naar je aanvraag, om alle gegevens goed te kunnen beoordelen. Nadat Yeaz! je banktransacties heeft gecontroleerd, nemen ze telefonisch contact met je op. Als alles in orde is, ontvang je direct een kredietovereenkomst en kan je deze ondertekenen. Het geld staat dan de volgende werkdag op je rekening.

Aflossen van het krediet

Yeaz! werkt niet met een aflossingsverplichting. Je bepaalt daardoor geheel zelf óf en wanneer je het opgenomen bedrag boetevrij terugbetaalt. Als je wil terugbetalen, doe je dat via je persoonlijke My Yeaz!-account. Yeaz! blijft altijd met je in contact en gaat samen met jou op zoek naar een oplossing als je even niet aan je verplichtingen kan voldoen.

De kredietverstrekker brengt maandelijks rente in rekening over het openstaande bedrag. De rente ligt tussen de 1,5% en 2,38% per maand. De exacte hoogte van het rentepercentage is afhankelijk van je risicoprofiel. Het rentebedrag wordt bepaald op basis van het aantal dagen dat je het geld hebt geleend. Als je bijvoorbeeld pas op de 15e van de maand geld opneemt, betaal je over de eerste 14 dagen van die maand geen rente. Hierdoor kan het rentebedrag per maand verschillen.

Veelgestelde vragen

Brengt Yeaz! afsluitkosten in rekening?

Nee, Yeaz! brengt geen afsluitkosten of andere eenmalige kosten in rekening.

Vraagt Yeaz! om een onderpand?

Nee, aan eenmanszaken vraagt Yeaz! niet om een onderpand, garantstelling of andere zekerheden. Bij een bv vraagt Yeaz! wel om een persoonlijke borgstelling.

Welke documenten heeft Yeaz! nodig voor de beoordeling?

Bij Yeaz! hoef je geen ondernemingsplan of jaarcijfers aan te leveren. De enige gegevens die de kredietverstrekkers nodig heeft om de aanvraag te kunnen beoordelen zijn de banktransacties van de laatste 12 maanden op je zakelijke rekening en je particuliere rekening.

Yeaz! Zakelijk Krediet (4)

Geschreven doorMilou Ros

Milou Ros is werkzaam als financieel tekstschrijver. Zij schrijft teksten voor verschillende websites in de financiële dienstverlening en heeft een Bachelor Journalistiek van Hogeschool Windesheim te Zwolle behaald.

Yeaz! Zakelijk Krediet (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5887

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.